border=0

Luchtdefinitie

Het eerste wat we moeten doen om de term lucht die ons nu bezighoudt grondig te kunnen analyseren, is de etymologische oorsprong ervan te bepalen. In dit geval moeten we onderstrepen dat het afkomstig is van een Latijns woord, dat ook afkomstig is van het Griekse woord ero , dat kan worden vertaald als "omhoog" of "lift".

Aire

Lucht is het gasvormige mengsel dat de atmosfeer van de aarde vormt . Afgezien van de waterdamp die in verschillende verhoudingen verschijnt, bestaat deze vloeistof uit 78 delen stikstof, 21 delen zuurstof en één argon en andere soortgelijke gassen, samen met enkele honderdsten van koolstofdioxide.

De term wordt bij uitbreiding gebruikt om de atmosfeer in het algemeen en de wind te benoemen. Bijvoorbeeld: "Een zeer dichte rook overschaduwde de lucht en verhinderde verder te kijken dan de neus" , "Een fabriek werd aangeklaagd wegens vervuiling van de dorpslucht met zijn industriële activiteit" , "De piloot vloog door de lucht na de crash en eindigde tegen de stoep kloppend : "" Ik ga de deur sluiten omdat er een stroom lucht binnenkomt en het koud is . "

Met Air kunnen we ook de gelijkenis of gelijkenis tussen mensen of dingen noemen: "Die man heeft een air to Uncle Luis" , "Het nieuwe album van de band heeft een air naar de producties van de jaren '70 . "

De term lucht wordt ook binnen het muzikale veld gebruikt. Waar nodig wordt het gebruikt om te verwijzen naar de traagheid waarmee de interpretatie van een compositie wordt uitgevoerd.

Juist op dit gebied zouden we het bestaan ​​van een nummer "Air" moeten onderstrepen en dat is een van de be>

Het verhaal dat dit lied ons vertelt, is dat van een persoon die gevangen zit in de wereld van drugs en er uiteindelijk zo verslaafd aan zal zijn dat hij geen uitweg zal vinden om terug te keren naar zijn normale leven. Daarom zal hij de beslissing nemen om zelfmoord te plegen.

Er is echter ook een andere Spaanse compositie getiteld "Aire" en die werd op dezelfde manier een groot succes in de jaren 80. In dit geval wordt het gekenmerkt door zijn dansstijl, Het werd uitgevoerd door zanger Paco Marín, die daarmee ook in Latijns-Amerika groot succes behaalde.

Het concept noemt daarentegen het uiterlijk , de stijl of de ijdelheid van iemand: "Het strand kreeg een nieuwe uitstraling dankzij de saneringswerken" , "Ik weet niet wie het wordt verondersteld te zijn: er is een sfeer van koningin en Hij heeft hulp nodig bij het betalen van de huur . '

In de omgangstaal kan een air een tijdelijke en tijdelijke verlamming zijn : "Het gaf me een air in mijn rug en ik bleef hard" , "Ik denk dat ik vanmiddag niet kan gaan voetballen omdat het me air gaf en ik heb moeite met lopen ".

referenties

Auteurs: Julián Pérez Porto en María Merino. Gepubliceerd: 2010. Bijgewerkt: 2014.
boombeachhacks.org: Definitie van lucht (/aire/)

Zoek een andere definitie