border=0

Definitie van voedsel

De verzameling voedingsstoffen die voor levensonderhoud worden gegeten en gedronken, staat bekend als voedsel . Bij inname levert voedsel elementen voor de voeding van het levende organisme.

Comida

Mensen maken meerdere maaltijden per dag. De inhoud en het aantal variëren afhankelijk van een reeks sociale, culturele, seizoensgebonden en geografische factoren. De meest gebruikelijke maaltijden zijn ontbijt (het wordt gedaan na het slapen 's nachts), lunch (' s middags), snack ('s middags) en diner (in de schemering, het is meestal de laatste maaltijd van de dag).

Naast de vier genoemde voedingsmiddelen, die worden aanbevolen door voedingsdeskundigen, zijn er andere innames, zoals de snack (geconsumeerd voor lunch of diner) en snacks , snacks of snacks (lichte maaltijden zonder een vast schema).

De hoofdmaaltijden (lunch en diner) zijn meestal samengesteld uit een voorgerecht of voorgerecht (koud of warm, zoals een koud vlees of soep), een hoofdgerecht of een tweede gerecht (meestal warm en bevatten meer inhoud dan de ingang) en een Dessert (een zoet gerecht).

Het is be>

Hamburgers zijn bijvoorbeeld een van de meest voorkomende fastfoods en veel mensen komen niet alleen omdat ze ze lekker vinden, maar ook omdat ze zo snel worden bereid dat ze kunnen eten op momenten dat ze haast hebben omdat Ze hebben een be>

Veel van de bedrijven zijn gespecialiseerd in dit soort voedsel en ze hebben allemaal gemeen dat ze geen bediening aan tafel hebben, het ontbreekt aan obers, het zijn de klanten die hun eigen tafels verzamelen en bovendien moeten ze in de rij staan ​​om Koop en ontvang uw bestelling.

Pizza's, taco's, broodjes, kebap, burrito's, quesadillas of chips zijn andere producten die ook zijn opgenomen in wat we fast food noemen.

Evenmin kunnen we het bestaan ​​van wat thuis bekend staat als voedsel negeren. In dit geval zijn er onder deze benaming instellingen die de bestellingen van hun klanten via telefoon of internet ontvangen en deze rechtstreeks naar hun huizen brengen.

Naast het eten zelf, staat het bekend als eten voor de actie van eten ( "De maaltijd met mijn baas duurde meer dan twee uur" ) en voor het verzamelen van mensen voor lunch of diner ( "Volgende week eet ik met enkele vrienden die van binnenuit komen ” ).

Opgemerkt moet worden dat gastronomie de discipline is die de relatie van de mens met voedsel en zijn omgeving bestudeert. Aan de andere kant zijn er veel recepten met verschillende bereidingen voor voedsel.

referenties

Auteurs: Julián Pérez Porto en María Merino. Gepubliceerd: 2009. Bijgewerkt: 2009.
boombeachhacks.org: Definitie van voedsel (/comida/)

Gerelateerde definities

Zoek een andere definitie