border=0

Definitie van winst

Het begrip winst komt van het Latijnse woord profectus . De term kan worden gebruikt om te verwijzen naar de winst of het voordeel dat wordt verstrekt of verkregen van iemand, of dat uit iets wordt voortgebracht.

Bijvoorbeeld: "Om van deze machine te profiteren, moet je eerst leren hoe je hem kunt gebruiken" , "Het lokale team zal proberen de afwezigheid te benutten die je tegenstander zal lijden" , "De waarheid is dat ik gebruik heb gemaakt van het congres: ik heb vastgesteld veel contacten die me in de toekomst zullen helpen ” .

In sommige landen wordt het idee van winst gebruikt om de boer een naam te geven, vooral als het van een baby is . Boeren is ondertussen het gevolg van het verdrijven van maaggas door de mond, waardoor een geluid ontstaat .

Het is in dit verband van groot be>een kind dat borstvoeding geeft winst maakt. Door deze actie kan het kind de lucht uitblazen die het heeft ingeslikt tijdens het drinken uit een fles of een fles. Hoe dan ook, als de baby niet profiteert, komt dat omdat hij geen lucht heeft om te verdrijven.

Wanneer het kind na het eten overstuur of ongemakkelijk is, is het mogelijk dat de oorzaak het onvermogen is om de lucht te verdrijven. Om u te helpen voordeel te halen, wordt het aanbevolen om het rechtop te houden, met uw buik op de borst van de volwassene, en rugmassages uit te voeren.

De uitdrukking "bon appetit" , ten slotte, wordt gebruikt om iemand te laten genieten van een maaltijd . Het is gebruikelijk om uit te spreken na het serveren van een gerecht of het naderen van wie er eet.

referenties

Auteur: Julián Pérez Porto. Gepubliceerd: 2019.
boombeachhacks.org: Definitie van winst (/provecho/)

Zoek een andere definitie