border=0

Definitie van oorsprong

Het bijvoeglijk naamwoord dat afkomstig is, wordt gebruikt om dat of dat dat komt te kwalificeren: dat wil zeggen dat het van een bepaalde plaats komt, van een ander element of van een andere persoon. De term kan in meerdere contexten worden gebruikt.

Bijvoorbeeld: "De Italiaanse ontwerper presenteerde zijn gloednieuwe collectie juwelen, gemaakt met edelstenen van het Aziatische continent , " "De nieuwe versterking van het team van de hoofdstad komt van het Chinese voetbal , " "De vieze geur van het naburige huis genaamd de aandacht van de vrouw, die besloot met de politie te communiceren ” .

Stel dat de autoriteiten van een gemeente de bouw van een zeer complex ziekenhuis aankondigen. Dit werk wordt mogelijk gemaakt door middelen te ontvangen van de provinciale overheid , die het geld heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van infrastructuur. Zo kunnen degenen die verantwoordelijk zijn voor het gemeentelijk beheer de bouwtaken uitvoeren door economische middelen te ontvangen die zijn verzonden door de provincie.

Neem het geval van basketbal of basketbalspeler LeBron James . Deze atleet debuteerde in de NBA op 18- jarige leeftijd, van een middelbare school . Dit betekent dat James niet speelde voor een universiteit of voor een nationaal of buitenlands professioneel team voordat hij in de be>

Laten we nu eens kijken naar de geschiedenis van de aardappel , ook bekend als aardappel . Deze knol werd duizenden jaren vóór Christus op het Amerikaanse continent gekweekt. De Europeanen ontdekten het tijdens hun expedities door Amerika en brachten het over naar hun land. Ten slotte groeide de aardappel wereldwijd. Daarom is het een voedingsmiddel van zijn oorsprong op het Amerikaanse grondgebied .

referenties

Auteur: Julián Pérez Porto. Gepubliceerd: 2019.
Definition.de: Definitie van oorsprong (/proveniente/)

Zoek een andere definitie